Fair2Horses stal

Fair to Horses


Verhuisd! De locatie in De Lier bestaat niet meer. Op 1 september 2018 is Romi verhuisd naar een nieuwe locatie voor haar eigen Paarden Training Centrum "Fair To Horses". Meer informatie hierover vind je op www.fairtohorses.nl.

Mijn eigen paarden staan gestald op mijn eigen stal Fair2Horses in de Lier. Om hen zo plezierig mogelijk hun werk te laten doen, is het belangrijk dat zij niet tekort komen in hun natuurlijke behoeften. Dat houdt in:
Sociaal lijfelijk contact met soortgenoten, continue bewegingsruimte en onbeperkt ruwvoer.

Mijn paarden staan niet opgesloten in een stal. Zij verblijven permanent in een paddock waarin zij met elkaar kunnen spelen en ravotten. In de paddock staat een schuilstal waarin zij kunnen schuilen voor de regen als zij daar behoefte aan hebben. In de zomermaanden kunnen de paarden op de wei.


Mijn paarden

DjamalArabische Volbloedhengst1.56 hoogmax. 70 kilo ruitergewicht
TristanFriesRuin1.65 hoogmax. 85 kilo ruitergewicht
OszyKPWNRuin1.64 hoogmax. 85 kilo ruitergewicht
ChrisjeNRPSRuin1.55 hoogmax 75 kilo ruitergewicht
PabbTinkerRuin1.25 hoogmax 55 kilo ruitergewicht
SpeedyWelshRuin1.20 hoogmax 40 kilo ruitergewicht
AnzarNRPSHengst1.30 hoogVeulen
SvenMiniponyRuin80 cmEnkel voor de wagen
BlusterMiniponyRuin85 cmEnkel voor de wagen

Voor behoud van mijn paarden geef ik een gemiddelde indicatie aan voor het gewicht dat mijn paarden kunnen dragen. Bij een beginnende ruiters worden deze richtlijnen gehanteerd. Bij ruiters met veel bodycontrole kan van bovenstaande worden afgeweken, mits deze de paarden niet hinderen tijdens het rijden.
Voor grondwerk les (les naast het paard) speelt gewicht geen rol.